Τρόποι Αποστολής/Παράδοσης

Η παραλαβή της παραγγελίας σας στο archontitsis.gr μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Μπορείτε είτε να την παραλάβετε στην πόρτα σας είτε από το κατάστημα μας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 4 Μυτιλήνη. Αν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών ανεξαρτήτως του κόστους της παραγγελίας σας.

Αποστολή Παραγγελίας

To archontitsis.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας σε συνεργασία με εταιρείες courier.

  • Αν η διεύθυνση παράδοσης είναι εντός της πόλης της Μυτιλήνης, τότε η αποστολή δεν επιβαρύνεται με μεταφορικά.
  • Για περιοχές εκτός της πόλης της Μυτιλήνης η αποστολή μπορεί να είναι δωρεάν κατόπιν συνεννόησης. Διαφορετικά ισχύουν τα παρακάτω.
  • Για ηλεκτρονικές παραγγελίες η χρέωση θα είναι 4€ και ανάλογα τον όγκο του δέματος. Πιο συγκεκριμένα για αποστολές μέχρι 3 κιλά, η χρέωση θα είναι στα 4€ και θα επιβαρύνεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής, η χρέωση θα είναι 2€ επιπλέον.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της ταχυμεταφορικής με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω e-mail. 

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. 

Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα. 

Η διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος αναγράφεται κάτω από την επιλογή ποσότητας προϊόντος και αφορά αποστολές εντός Ελλάδας με εταιρεία ταχυμεταφορών(courier). Ο τελικός χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιηθεί σε κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές/νησιά ή σε περιόδους έκτακτων συνθηκών ή μεγάλου φόρτου εργασίας των εταιρειών courier. Στους χρόνους παράδοσης δε συνυπολογίζονται σαββατοκύριακα και αργίες.

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.