Πολιτική Επιστροφών

Στο archontitsis.gr θέλουμε να είστε πάντα χαρούμενοι για τις αγορές σας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:

 

Όροι επιστροφής

  1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
  2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το archontitsis.gr
  3. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:
  • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

Εάν λάβατε ελαττωματικό ή διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, οι επιστροφές θα επιβαρύνουν εμάς και θα γίνονται με την εταιρεία ACS Courier. Αν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν γιατί δεν σας ικανοποιεί, η χρέωση επιβαρύνει εσάς και εσείς θα επιλέξετε τον τρόπο αποστολής του προϊόντος στο κατάστημά μας.

 

Διαδικασία επιστροφής

  1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
  2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info@archontitsis.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε με την κατασκευάστρια εταιρεία την αποδοχή της επιστροφής.
  3. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  4. Αποστέλλετε το δέμα στην παρακάτω διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 2, Μυτιλήνη – Τ.Κ. 81100


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22510 29010