Ποιοί είμαστε

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Archontitsis.

 

Η εταιρεία μας είναι μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου.

Προσφέρει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις πρωτοποριακές ολοκληρωμένες λύσεις οργάνωσης και λειτουργίας επιχειρήσεων λιανικής πώλησης τις οποίες, μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει άρτια με τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που διαθέτει το προσωπικό της εταιρείας.

Αυτό που έχει κεντρική σημασία για την εταιρεία μας είναι η καινοτόμος ιδέα, η ιδέα που μπορεί να διαφοροποιεί, να αναπτύσσει και να δημιουργεί γιατί έχει τη δυνατότητα της δημιουργικής σκέψης και της υλοποίησης της

Η εταιρεία μας είναι μια εταιρεία με ανοιχτούς ορίζοντες, χωρίς περιορισμούς, χωρίς όρια. Μια εταιρεία με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της να είναι ανταγωνιστικοί, με γρήγορούς ρυθμούς ανάπτυξης μέσα από μια νέα επαγγελματική αντίληψη και την αύξηση των επιχειρηματικών τους εσόδων.

Στόχος μας η πλήρης ικανοποίηση των επιθυμιών και των απαιτήσεων των πελατών μας, άμεση εξυπηρέτησή τους καθώς και η ικανοποίηση τους μέσα από την εμπειρία αγορών τους.

Η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στην διάθεση σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα ή με την παραγγελία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2251 029010 ή μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@archontitsis.gr.