Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος Maxtor M3 Portable USB 3.0 1TB 2.5" Μαύρος

MAXTOR
Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος Maxtor M3 Portable USB 3.0 1TB 2.5" Μαύρος
maxtor1tb
55,00 €
Περιγραφή

Χωρητικότητα: 1000 GB

Μέγεθος: 2.5"

SSD: Όχι

Χρώμα: Μαύρο

Interface: USB 3.0

Τροφοδοσία με Πρίζα: Όχι

Raid: No Raid

Buy
αγαπημένα
Άμεσα διαθέσιμο
Μοιράσου το

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ο Seagate Maxtor Portable είναι ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος που υποστηρίζει τεχνολογία USB 3.0. Η μονάδα δίσκου έρχεται σε μορφή NTFS, ώστε να μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στη μονάδα δίσκου απλώς συνδέοντάς την στον υπολογιστή σας μέσω θύρας USB. Διαθέτει ένα μικρό μπλε φως για την επιτυχή σύνδεση του υπολογιστή και το φως αναβοσβήνει όταν γίνεται πρόσβαση στα δεδομένα στη μονάδα δίσκου. Συνοδεύεται από το AutoBackup μια προσωπική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, το Secure Drive για ασφάλεια δεδομένων χωρίς ανησυχίες και το SecretZone που επιτρέπει στο χρήστη να κρυπτογραφεί δεδομένα στη συσκευή.
Σύνδεσέ τον στον υπολογιστή σου σε μία θύρα USB 3.0 και ο Maxtor M3 αναλαμβάνει να μεταφέρει τα αρχεία, τις φωτογραφίες, τη μουσική ακόμη και τα προγράμματά σου με ταχύτητα που αγγίζει τα 5.0 Gb/s.
  Δεν είναι ένας απλός σκληρός δίσκος! Με το software που περιλαμβάνει σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις AutoBackup, να “κλειδώσεις” τα αρχεία σου με το SafetyKeyΤΜ και να δημιουργήσεις στο δίσκο σου μία SecretZoneΤΜ για καλύτερη κρυπτογράφηση.
  Μην τον αφήνεις στο συρτάρι, αφού είναι σχεδιασμένος για να σε ακολουθεί παντού! Με το ανθεκτικό περίβλημα Durable Black δεν θα πάθει τίποτα από την καθημερινή χρήση και τις μετακινήσεις.